werkplaats voor kunstzinnige ontwikkeling

Schaarsbergen

Contributie

De jaarcontributie bedraagt € 258,- (halfjaarbetaling € 129,-), voor een echtpaar bedraagt de jaarcontributie € 462,- bij betaling per halfjaar € 231,-. Er wordt per activiteit een dagdeelbijdrage geheven van € 4,50 tot € 7,- (incl. model).

De contributie voor houders van de Gelrepas bedraagt  142 euro per jaar.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, maar kan op elk moment ingaan. De contibutie wordt dan naar rato verrekend.

 

Donateur van de KWA

Draagt u de KWA een warm hart toe, maar bent u geen lid meer van onze vereniging? Word dan ‘Donateur van de KWA’ voor slechts € 35,-- per jaar.

Op die manier steunt u niet alleen de vereniging, maar blijft u op de hoogte (door het maandbericht) van de activiteiten van de KWA, zoals exposities en kunstmarkten. 

Iedere donateur mag 4x per jaar meedoen aan een activiteit tegen dagdeelgeld.

 

Het maandbericht kunt u lezen op de website onder de kop voor de leden.

Opzeggen

Het KWA-lidmaatschap loopt over een kalenderjaar en opzegging per het volgende jaar dient uiterlijk 1 december te gebeuren, schriftelijk bij de Ledenadministratie KWA, Kemperbergerweg 813, 6818 RW Arnhem of per email bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Proeflidmaatschap

Met een proeflidmaatschap kan gedurende één maand met alle facetten van de KWA kennis worden gemaakt. De proefmaand kan op ieder gewenst moment ingaan en geeft dezelfde mogelijkheden als een gewoon lidmaatschap. Aan alle programma-activiteiten kan worden deel genomen. De kosten zijn € 30,- voor het proeflidmaatschap, plus de dagdeelbijdrage van € 4,50 of  € 7,- (incl. model).


U kunt zich hier opgeven : (proef)lid worden 

Zomeratelier

Deelname aan het Zomeratelier kost voor leden € 2,75 per dagdeel, een dagdeel met een model kost € 5,75.

Deelname voot niet-leden kost € 4,50 per dagdeel, een dagdeel met een model kost € 10,50

Je leert vorm te geven aan je ideeën met gebruik van verschillende materialen: o.a. steen, klei, was, metaal, hout, cement of een combinatie daarvan. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden van het materiaal, én van je eigen kunnen!We werken in heterogene groepen: de deelnemers zijn heel verschillend wat betreft ervaring en niveau, en daarom is de begeleiding altijd gericht op het individu. Iedere deelnemer gaat zijn/haar eigen proces in, dat persoonlijk en naar behoefte begeleid wordt. De docenten dragen hun vakkennis over, leren (nieuwe) technieken aan, brainstormen over nieuwe ideeën en technieken, denken mee om je eigen vormgeving en vormentaal op gang te brengen of te verdiepen. Zo wordt op een stimulerende en enthousiaste manier de weg gewezen in de wereld van ruimtelijke (driedimensionale) vormgeving en kunst. Beide docenten maken regelmatig gebruik van kunstboeken en besprekingen van kunstwerken, om een thema uit te werken of extra onder de aandacht te brengen. Deze thema's kunnen je inspireren bij je eigen beeldend werk en bovendien krijg je een steeds bredere kijk op kunst. Bekijk ook de link You Tube KWA beeldhouwers aan het werk! Het is mogelijk om gedurende het hele jaar in te stromen. De kosten bedragen €4,50 per dagdeel voor leden, € 6,50 als naar model wordt gewerkt. Verschillende kleisoorten, was en stenen zijn aanwezig.

Beeldhouwen & Boetseren

In het brede vakgebied van de keramiek komen alle technieken aan bod, afhankelijk van de specialisatie van de docent: werken met klei en porselein, handvormen, draaien en Raku, werken met gietklei. Alle materialen en benodigde “apparatuur” zijn aanwezig. KWA beschikt in de tuin ook over een uitstekende accommodatie voor de techniek van het Raku-stoken. Alle keramiekcursussen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden. Beginners ontdekken de verschillende technieken en gevorderden krijgen begeleiding naar behoefte, zowel technisch als op vormgevend vlak. Er wordt gewerkt naar opdrachten of thema’s, waarbij ieder vrij is om hier wel of niet aan deel te nemen.Iedereen is welkom. Instroom is op elk moment mogelijk. De kosten bedragen voor leden € 4,50 per dagdeel, exclusief de kosten voor gebruikte materialen en de stookkosten. Verschillende kleisoorten zijn aanwezig.

Keramiek


Copyright © 2017. All Rights Reserved.